Badalona presenta el cartell de les Festes de Maig d’aquest 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/03/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, han presentat avui el cartell de les Festes de Maig de Badalona 2012, obra de la dissenyadora Laia Domenech.


Les Festes de Maig són el conjunt d’activitats culturals que se celebren al voltant de la vigília de Sant Anastasi, patró de la ciutat, que es celebra l’11 de maig.


Des de l’any 2007 el cartell de les Festes de Maig es tria a través de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura i Ciutadania i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona.


Laia Domenech va néixer a Gandesa (Tarragona) l’any 1992. Després d’estudiar el batxillerat artístic a Tortosa, l’any 2010 va començar a estudiar Grau en Disseny Gràfic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona on actualment fa segon curs.


El cartell de les Festes de Maig de Badalona ha estat el seu primer treball com a dissenyadora gràfica. L’autora ha explicat que per a la confecció del cartell va treballar sobre la idea recrear les marques de cendra que el dimoni hauria deixat després de ser cremat durant la nit de Sant Anastasi.

Deixa un comentari