Badalona participa aquest diumenge, 8 de juliol, en la campanya -Mulla’t i navega per l’esclerosi múltiple- | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/07/2012

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix de nou aquest diumenge, 8 de juliol, a la campanya “Mulla’t i navega per l’esclerosi múltiple” organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i que té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’aquesta malaltia i recollir fons per poder donar suport a la recerca i poder lluitar contra aquesta afecció.


A la campanya, que enguany celebra la divuitena edició, hi participen més de sis-centes piscines d’arreu de Catalunya. A Badalona l’acolliran el Club Esportiu Mas-Ram (plaça dels Eucaliptus, 3), de 10 a 14 hores; la Piscina Municipal Centre (carrer d’Eduard Maristany, 9), de 9 a 14 hores; el Complex Esportiu Municipal Sistrells (plaça de l’Alcalde Joan Manent, 1), de 8.30 a 13.30 hores i el Complex Esportiu Municipal Llefià (avinguda de Pius XII, s/n), de 8 a 14 hores.


Tothom que ho vulgui pot prendre-hi part dirigint-se a una d’aquestes piscines i nedant uns metres. Voluntaris de l’organització lliuraran un diploma que acrediti els metres nedats. A totes les piscines hi haurà una guardiola per fer un donatiu econòmic, si es vol, i la possibilitat de comprar material de la campanya (samarretes, tovalloles, bosses, ventall, bosseta plegable) a un preu econòmic. També es pot col·laborar fent un donatiu directament al compte corrent de la Fundació Esclerosi Múltiple (http://www.fem.es), responsable de la campanya: 2100-0921-81-0200093391.


Amb el lema “Sincronitza el teu rellotge!”, a les 12 del migdia, es vol batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària.


El regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, i el regidor de Serveis Socials i Salut, David Gómez, visitaran diumenge, 8 de juliol, a les 12 hores, les instal·lacions del Club Esportiu Mas Ram (plaça dels Eucaliptus, 3).

Deixa un comentari