Publicat el 06/07/2016

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix, un cop més, aquest diumenge 10 de juliol, a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple a tot Catalunya. Aquesta campanya té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades, 7.000 a Catalunya, i recollir fons per donar suport a la recerca i lluitar contra aquesta malaltia.

Aquesta jornada, on hi participen activament més de sis-centes piscines d’arreu de Catalunya, consisteix en fer una capbussada solidària i a nedar uns metres per lluitar contra la malaltia. També es pot participar mitjançant diferents activitats aquàtiques i comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple. 

En el cas de Badalona, la jornada solidària se celebrarà a la Piscina Municipal Mireia Belmonte i també a les instal·lacions del Club Esportiu Mas Ram. A les piscines dels complexos esportius de Llefià (avinguda Pius XII, s/n) i de Sistrells (plaça Alcalde Manent, 1) també s’hi podrà nedar i participar en aquesta jornada solidària.

Mulla’t a la Piscina Municipal Mireia Belmonte
Horari: de 9.30 a 13.15 hores, al carrer Eduard Maristany, 9.
Activitats aquàtiques programades gratuïtes: 

– Aigua gim per a totes les edats
– Aigua gim familiar
– Jocs d’aigua infantils i familiars
– Espai destinat a les persones que vulguin nedar lliurament i suma metres per la jornada solidaria

Les inscripcions a les activitats es poden fer per internet a la web de l’Ajuntament de Badalona www.badalona.cat o el mateix dia a la piscina.

Deixa un comentari