Badalona organitza per aquest dissabte, 17 de març, l’AvantVolta 2012 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/03/2012

Es tracta d’una bicicletada popular per la ciutat amb motiu de l’arribada a Badalona de la Volta Ciclista a Catalunya. L’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona organitza per aquest dissabte, 17 de març, d’11.30 a 12.15 hores, l’AvantVolta 2012, una passejada ciclista per la ciutat amb motiu de l’arribada a Badalona de la Volta Ciclista a Catalunya el 24 i 25 de març.


Es tracta d’una bicicletada popular, de 7,4 quilòmetres, amb sortida i arribada del davant del centre comercial Màgic Badalona, patrocinador oficial de la passada de la Volta a la ciutat.


Aquest seria el circuit previst, relativament curt i pla, i pensat perquè hi pugui participar tothom: Carrer de la Concòrdia; de Pau Claris; avinguda d’Alfons XIII; carrer de Francesc Macià; de la Creu; de Francesc Layret; de Sant Bru; de Pomar de Baix; carrer del Torrent de Vallmajor; d’Isidre Nonell; de Ramon Martí Alsina; carretera de Mataró; tornar pel carrer de Pomar de Baix; de Sant Bru; d’en Prim; del Germà Juli; carrer de la Via Augusta; d’Anselm Clavé; rambla de Sant Joan, i acabar de nou al carrer de la Concòrdia.

Deixa un comentari