Publicat el 24/07/2017

La mesura, que té un caràcter preventiu, vol garantir el desguàs dels principals carrers i rieres durant els episodis de fortes pluges

El Servei de Manteniment i Neteja de l’Ajuntament de Badalona ha començat a realitzar aquest dilluns dia 24 amb caràcter extraordinari tasques de manteniment i neteja dels embornals de diversos indrets de la ciutat per tal de garantir el desguàs en cas d’episodis de fortes pluges o tempestes. Aquestes actuacions, que tenen com a objectiu la prevenció, estaran enllestides el pròxim divendres 28. Abans de procedir a realitzar les tasques de manteniment del clavegueram es farà una inspecció visual de tota la xarxa. Després, s’iniciarà la neteja dels embornals amb mitjans manuals, l’aspiració dels residus i la posterior neteja amb aigua a pressió. Un cop s’hagi complert aquesta primera fase es comprovarà el funcionament dels embornals davant possibles episodis de pluja intensa o fortes tempestes.

Els treballs es dividiran en dos equips que realitzaran els treballs en diferents carrers i franges horàries. Un primer equip actuarà en horari de matí i tarda en els següents indrets:

– Avinguda Martí Pujol. Inici de les tasques des de la Riera de Canyet a l’altura del carrer Mas Felip fins a l’autopista. Continuació per l’Avinguda Martí Pujol des del núm. 721 fins a l’entorn de la platja.

– Cami de Sant Jeroni de la Murtra. Treballs de manteniment des de l’Avinguda Comunitat Europea fins a l’inici del carrer Coll i Pujol

– Carrer Coll i Pujol fins a la plaça Pompeu i Fabra. En aquest tram es procedirà a netejar les cruïlles amb els carrers Sant Joan de la Creu, Selva, Ventura i Gassol i Terol.

– Carrer Batlloria. Des de l‘avinguda Puigfred fins a l’autopista C-31.

– Carrer Independència. Del núm. 1 al núm. 300

Un segon equip de manteniment i neteja treballarà en els següents carrers en horari de matí:

– Avinguda Lloreda

– Avinguda dels Vents. Des de la rambla de Sant Joan fins a l’avinguda Martí Pujol

– Carrer Francesc Layret. Des de la plaça de la Vila fins al carrer Sant Bru

– Carrer Sant Bru. Actuacions en el tram entre el carrer Prim i el carrer Joan Peiró

Deixa un comentari