Publicat el 21/02/2024

Xavier Garcia Albiol, l’alcalde de Badalona, ha formalitzat la compra de l’edifici que actualment alberga una part de les consultes externes de l’Hospital Municipal

 

 

L’Ajuntament de Badalona, mitjançant Badalona Serveis Assistencials (BSA), ha adquirit l’edifici situat als números 67-69 del carrer de Sant Anastasi, que és seu del Centre d’Especialitats Sant Anastasi (CESA) i que acull una part de les consultes externes de l’Hospital Municipal de Badalona (HMB).

Aquest immoble, a escassos metres de l’Hospital Municipal, actualment ofereix atenció en àmbits com Endocrinologia, Nutrició, Reumatologia, Salut Laboral, Oftalmologia, Otorrinolaringologia i Urologia. L’edifici, antiga escola Escalada, va ser habilitat per l’Ajuntament i va començar a atendre pacients l’any 2011.

Amb aquesta adquisició per valor de 2,7 milions d’euros i la seva titularitat municipal, es posa fi definitivament a les incerteses que han sorgit en els darrers anys respecte a l’immoble.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “he signat la compra d’un edifici estratègic per a la sanitat a Badalona, molt content de fer un pas més perquè els veïns de la ciutat rebin la millor atenció sanitària”. A més, ha afegit: “per fi, després de molts anys, hem assegurat el futur d’aquest espai de referència que presta un servei d’especialistes imprescindible per a Badalona”.

El Centre d’Especialitats Sant Anastasi és gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA), una entitat de titularitat municipal que ofereix serveis integrals de salut i assistència social.

 

Redacció

Deixa un comentari