Publicat el 20/04/2017

L’Ajuntament de Badalona promocionarà al saló B-Travel els atractius turístics de la ciutat, especialment la ruta del vi DO Alella on Badalona i forma part

Ara fa tres anys el Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) s’ha transformat  en el B-Travel, el nou punt de trobada entre expositors locals, nacionals i internacionals i el públic de proximitat.
Enguany l’Ajuntament de Badalona  estarà present en el saló B-Travel, que es celebrarà a les instal·lacions de Fira de Barcelona ubicades a Montjuïc.

El nou saló de turisme B-Travel s’estructurarà en cinc eixos temàtics:

  • B-Happy, amb propostes per a les persones interessades en compartir experiències de benestar, destinacions wellness o slow travel.
  • B-Special, dirigit als visitants interessats en experiències úniques.
  • B-Culture, amb destinacions de turisme cultural, religiós, etc…
  • B-Adventure, amb propostes relacionades amb l’esport, la natura i l’aventura
  • B-Delicious, per als interessats en l’eno-gastronomia, és en aquest espai on es podran fer degustacions dels vins DO Alella entre ells el vi Orígens de Badalona.

Durant els tres dies, el Departament de Turisme de l’Ajuntament de Badalona aprofitarà per fer una àmplia difusió de la ruta del vi DO Alella, donat que la ciutat forma part de Consorci de Promoció enoturística DO Alella juntament amb el Museu de Badalona així com altres empreses de la ciutat. També promourà els diversos atractius turístics de la ciutat, els actes més rellevants i de major repercussió turística que es faran a Badalona les properes setmanes a més del festival romà de Badalona, la Magna Celebratio, de la Fira de Sant Jordi, o de la Shopping Night entre d’altres activitats.

Badalona tornarà a participar en el saló B-Travel conjuntament amb la Diputació de Barcelona en l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, que ocuparà una superfície de més de 200 metres quadrats, i que estarà ubicat al Recinte Firal número 1, Pavelló 8, Estand 396, carrer C, amb accés per la plaça d’Espanya. Badalona estarà ubicada en el mostrador del Barcelonès, sota la marca turística ‘Barcelona és molt més’, que agrupa a diverses poblacions de l’entorn de la capital catalana. El Saló B-Travel estarà obert divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 d’abril, de 10 a 20 hores.

Deixa un comentari