Badalona. Els establiments de menys de 150 metres quadrats no podran vendre alcohol de 22 a 7 hores per raons d’ordre públic | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/08/2011

Badalona regularà a finals d’aquest més d’agost l’horari de venda de begudes alcohòliques a la ciutat, i no es podrà vendre aquest tipus de begudes, des de les 22 a les 7 hores, en aquells establiments de menys de 150 metres quadrats.


Segons una resolució signada per l’alcalde accidental i regidor de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, la prohibició de la venda de begudes alcohòliques és per raons d’ordre públic. Per Jurado “aquesta mesura és un primer pas per començar a limitar el consum de begudes alcohòliques al carrer i que provoca conflictes d’incivisme i de convivència amb els veïns”.


Aquesta resolució serveix també, afirma el regidor badaloní, per “dotar a la Guàrdia Urbana de Badalona d’una eina per poder aixecar acte i sancionar a tothom que incompleixi la normativa bàsica de venda de begudes alcohòliques a partir de les 22 hores”. El regidor de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament de Badalona ha comunicat també que el decret espera que estigui operatiu a finals del mes d’agost.


Aquesta resolució ha estat presentada per l’alcalde accidental i regidor de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, pel regidor de l’Àrea de Serveis Socials i Salut, David Gómez, i per dos inspectors de la Guàrdia Urbana de Badalona.

Deixa un comentari