Badalona, el carrer de Xile deixarà de ser peatonal. El dilluns 16 d’abril quedarà obert al trànsit de vehicles | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/04/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat pel regidor de Via Pública i Mobilitat, Daniel Gracia, i pel regidor del districte 6, David Gómez, visitarà demà dijous al matí el carrer de Xile. A partir del dilluns 16 d’abril, aquest carrer deixarà de ser peatonal i quedarà obert al trànsit de vehicles.
L’Ajuntament de Badalona ha pres la decisió d’obrir al trànsit aquest carrer en direcció Barcelona d’acord amb els veïns de la zona. Segons l’alcalde de Badalona, amb aquesta mesura el Govern municipal busca millorar, d’una banda, la mobilitat al barri d’Artigues i, d’altra banda, la seguretat, ja que amb la circulació de vehicles es vol aconseguir que el carrer deixi de ser un gueto.


La reobertura d’aquest carrer al trànsit de vehicles implicarà la retirada d’algunes jardineres i pilones instal·lades en aquesta via. L’Àrea de Via Pública i Mobilitat està portant a terme aquests dies els treballs per tal que dilluns estiguin a punt les noves senyalitzacions viàries verticals i horitzontals, i es pintin els passos de vianants. Cal destacar que el carrer de Xile també quedarà integrat en la zona 30 existent al barri d’Artigues amb vies de circulació on la velocitat queda limitada als 30 km/h.

Deixa un comentari