Publicat el 11/10/2021

L’activitat, que tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre, és oberta a tota la ciutadania fent prèviament una inscripció solidària

Badalona  commemorarà el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra el pròxim 19 d’octubre,  amb una matinal de fitness, i que té com a objectiu sensibilitzar a la societat sobre aquesta malaltia i conscienciar la població sobre aquest tumor, que és el més freqüent entre les dones d’arreu del món.

L’activitat esportiva, que tindrà lloc el pròxim dissabte 16 d’octubre a les 10.30 h a la plaça de la Plana és una iniciativa de l’Ajuntament de Badalona juntament amb l’Associació Contra el Càncer de Badalona i compta amb la col·laboració dels centres esportius Dues Sports Màgic, Dona Fitness Badalona, Soho Fit i Rodolfo Cejas.
El programa és el següent:

  • 10.30 h Body Balance, a càrrec de Duet Sports
  • 11.15 h Zumba, a càrrec de Dona Fitness Badalona
  • 12 h Fat Burn, a càrrec de Rodolfo Cejas
  • 12.45 h Soho Woman, a càrrec de Soho Fit

L’activitat és oberta a tota la ciutadania. Cal fer la inscripció prèvia solidària al següent enllaç: bit.ly/fitnessbadalonacontraelcàncer 

La detecció precoç del càncer de mama és fonamental per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, per això es recomana a totes les dones entre 50 i 69 anys a fer-se una mamografia cada 2 anys.
Altres activitats que ajuden a disminuir el risc de tenir càncer de mama són mantenir un pes saludable, fer activitat física regularment, reduir el consum d’alcohol i practicar la lactància materna.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari