Publicat el 24/11/2021

L’acte se celebrarà a les 17.30 hores a la plaça de la Vila i inclourà la lectura d’un manifest i la representació d’una performance per part de la Federació de Dones de Badalona

Badalona se suma aquest dijous 25 de novembre a la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb la celebració d’un acte de ciutat que tindrà lloc a la plaça de la Vila de Badalona a les 17.30 hores.

L’acte comptarà amb la presència de representants de tots els grups municipals, que llegiran un manifest unitari. Abans de la lectura, es guardarà un minut de silenci en memòria de totes les víctimes de la violència masclista. L’acte es tancarà amb una actuació a càrrec de la Federació de Dones de Badalona.

La 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha animat a la ciutadania a participar en l’acte i ha explicat que “des de  les institucions hem de treballar per conscienciar sobre la importància d’erradicar el masclisme de la nostra societat i afrontar les reformes necessàries per posar fi a la violència que sistemàticament pateixen les dones”.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari