Badalona celebra el Dia Mundial dels Drets a les Persones Consumidores | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/03/2012

L’acte consistirà en una xerrada sobre les participacions preferents


L’Ajuntament de Badalona se suma, un any més, a la commemoració del Dia Mundial dels Drets del Consumidor amb una xerrada sobre les participacions preferents que es farà aquest dimecres 28 de març, a les 17.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver situat a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12.


L’objectiu d’aquesta conferència és informar sobre aquests productes i oferir possibles sortides a les persones que n’hagin adquirit ja que uns dels temes que més preocupen a la ciutadania en l’actual context econòmic són els serveis bancaris i financers.


Una participació preferent és un valor financer sense venciment emès per una societat que concedeix al seu titular certs drets preferencials respecte d’altres títols de propietat, com ara prioritat de cobrament per davant dels accionistes en cas de fallida de la societat emissora.


L’acte, organitzat pel Departament de Consum, serà presentat per la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran, i conduit per l’Associació d’usuaris de bancs, caixes i assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE).


Precisament aquest any es celebra el cinquantè aniversari del discurs del president dels Estats Units John Fitzgerald. Kennedy al Congrés on va destacar, el 15 de maig de 1962, la idea de que tots som consumidors.


Qui vulgui realitzar alguna consulta o demanar un aclariment referent a aquesta xerrada, o altres temes de consum, pot adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, trucant al telèfon 93 483 27 44, o bé consultar el web: http://www.badalona.cat/consum.

Deixa un comentari