Badalona celebra avui dijous, 30 de juny, la Nit Literària 2011 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/06/2011

L’acte es farà a les Termes i Decumanus del Museu de Badalona, a les 20.30 hores


La regidora de Cultura i Ciutadania, Montserrat Salgado, assistirà aquest dijous, 30 de juny, a les 20.30 hores, a les Termes i Decumanus del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1), a la celebració de la Nit Literària 2011. Escrits d’arqueòleg: un passeig per la Baetulo de Font i Cussó, en el decurs de la qual es lliurarà el XX Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa – XXIV Premi Països Catalans Solstici d’Estiu, el XIII Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil, el XI Premi Betúlia de Poesia-Memorial Carme Guasch que arriba a la seva onzena edició, i el IV Premi Literari Teatre Breu Inicia’t.


La nit d’aquest dijous serà la nit de la lletres, la nit del lliurament dels premis literaris Ciutat de Badalona però aquest any també serà la nit de l’arqueologia ja que entre premi i premi, l’actor badaloní Oriol Genís recrearà la Badalona de Font i Cussó a través dels seus escrits. L’actriu badalonina Rosa Gàmiz serà l’encarregada de conduir aquesta nit de lletres i arqueologia.


Tot i que l’entrada és gratuïta, l’aforament és limitat i cal confirmar l’assistència trucant al tel. 93 483 26 00 (extensió 3302), de 10 a 14 hores.

Deixa un comentari