Badalona celebra aquest cap de setmana la primera edició de la Fira de l’Automòbil | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/07/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha inaugurat aquest divendres la primera edició de la Fira de l’Automòbil de Badalona que se celebrarà durant tot el cap de setmana a la Rambla d’aquesta ciutat. Tant dissabte com diumenge, els ciutadans podran visitar la fira entre les 10 del matí i les 8 del vespre.


L’acte d’inauguració ha comptat també amb la presència del primer tinent d’alcalde, Ramon Riera, de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, del gerent de Reactivació Badalona, SA, Antoni Ainoza, del president de la Federació Empresarial de Badalona, Josep Maria Puente, i d’altres regidors de l’Ajuntament de Badalona.


En aquesta primera edició hi participen 10 concessionaris i s’hi exposen aproximadament 100 automòbils amb oferta en vehicles nou, Km. 0 i també alguns vehicles d’ocasió. Els visitants trobaran vehicles dels concessionaris de les marques Nissan, Renault, Hyundai, Citroën, Seat, Wolkswagen, Opel, Toyota, Ford i Mercedes. També hi participa l’empresa municipal Engestur que gestiona els aparcaments públics de la ciutat.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que comptar amb 10 concessionaris i un centenar de vehicles en aquesta primera edició posa de manifest l’interès d’aquest sector a participar en aquesta iniciativa novedosa a la nostra ciutat que pretén reactivar l’economia local. Garcia Albiol considera que molts ciutadans aprofitaran el bon temps del cap de setmana per passar per la Rambla on trobaran l’oportunitat de veure un gran nombre de vehicles de diverses marques i models d’una manera ràpida i còmoda.


La 1a Fira de l’Automòbil ha estat organitzada per l’Ajuntament de Badalona, a través de la societat municipal Reactivació Badalona SA, i la Federació Empresarial de Badalona. Aquesta activitat s’emmarca dins dels programes d’accions firals sectorials que l’Ajuntament de Badalona impulsa per reactivar l’economia en aquesta ciutat

Deixa un comentari