Publicat el 09/06/2017

Es tracta d’una jornada per donar a conèixer les accions de les entitats protectores i les activitats municipals, pel benestar dels animals de companyia de la ciutat

La plaça de la Plana acollirà aquest dissabte, 10 de juny, de 10 a 20 hores, la segona edició de Badanimals

Els objectius de la jornada són promocionar la tinença responsable i el civisme entre els propietaris d’animals, impulsar l’adopció dels gossos abandonats recollits en el Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès i presentar a la ciutadania les activitats que es duen a terme amb la voluntat de procurar el benestar de la població de gats de carrer.

El programa “Animals i Ciutat” de l’Àmbit Badalona Justa i Inclusiva desenvolupa activitats de protecció dels animals de companyia, de foment de la tinença responsable, de la protecció, control i benestar dels animals de companyia i, especialment, de la població de gats de carrer. Per procurar el benestar de la població de gats de carrer s’utilitzen estratègies com l’establiment de colònies urbanes de gats i l’aplicació del projecte CER (captura-esterilització-retorn).

Aquestes accions no es podrien portar a terme sense la col·laboració de les entitats animalistes de la ciutat i de persones voluntàries a títol individual.

Durant la jornada es realitzaran diverses xerrades informatives, tallers d’alimentació saludable i de globuflexia d’animals pels infants i una desfilada de gossos en adopció. També hi haurà una carpa solidària amb les entitats animalistes col·laboradores amb els programes municipals.

Badanimals va néixer el desembre de l’any passat amb vocació de continuïtat i es referma amb la voluntat de convertir-se en un esdeveniment de ciutat que fomenti la convivència entre persones i animals per gaudir, amb civisme, de l’espai urbà, impulsant i executant projectes de benestar animal fruit de la col·laboració entre l’administració municipal i la ciutadania.

La fira ha estat organitzada per l’Ajuntament de Badalona a través de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva.

 

Deixa un comentari