Publicat el 19/02/2018

L’espectacle Quan arrela el llenguatge clar tindrà lloc aquest dimecres, 21 de febrer, a les 19 hores, al Teatre Zorrilla

El Teatre Zorrilla de Badalona (c. Canonge Baranera, 17) acull aquest dimecres, 21 de febrer, a les 19 hores, l’espectacle Quan arrela el llenguatge clar que servirà per inaugurar l’Any Pompeu Fabra, dedicat a commemorar la figura i obra de Fabra amb motiu dels 150 anys del seu naixement i dels 100 anys de la Gramàtica catalana normativa.

L’esdeveniment, dirigit per Xavier Albertí, amb la direcció artística del Teatre Nacional de Catalunya, consistirà en diverses lectures de textos sobre Pompeu Fabra per part d’actors i actrius com Marta Angelat, Pere Arquillué, Oriol Genís, Manel Barceló, Carme Sansa, Rosa Cadafalch i Pablo Derqui; d’un monòleg escenificat de Jordi Oriol i d’unes actuacions a càrrec de Cesc Gelabert, Maria Hinojosa i Francisco Poyato.

En l’acte hi intervindrà el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, i comptarà amb les intervencions del comissari de l’Any Pompeu Fabra, Jordi Ginebra; l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa.

 

Deixa un comentari