Publicat el 10/07/2014

Badalona acollirà la II Ruta de la Tapa de l’11 al 20 de juliol. Aquest esdeveniment gastronòmic està promogut per l’empresa San Miguel en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona i la Federación Española de Hostelería y Restauracion (FEHR). La Ruta s’ha presentat en un acte celebrat al Badalona Centre Internacional de Negocis que ha comptat amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran i Manuel Redruello, responsable d’esdeveniments comercials de l’empresa Mahou San Miguel.
Els 39 establiments que participen en la iniciativa oferiran tapes com amanida d’ibèrics, marinat de patata amb pop, papas arrugás amb mojo picón o mini burguer amb parmesà, entre molts altres. Cada tapa, acompanyada d’un quinto de cervesa San Miguel, tindrà un preu recomanat de 2,20 euros.
La Ruta comptarà, a més, amb un concurs per valorar, per votació popular, les millors tapes de l’esdeveniment, en funció de criteris com presència, qualitat, elaboració i quantitat. Tenint en compte aquests aspectes, els mateixos assistents valoraran amb una nota de 0 a 5 les propostes dels establiments participants.
La votació s’efectuarà a través de l’aplicació
http://www.estamosdetapas.com/.
En aquesta mateixa pàgina web hi ha informació detallada de la Ruta amb el llistat complet dels establiments, l’adreça dels locals i els productes que ofereixen.
La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran ha destacat l’augment, en un 25 per cent, d’establiments participants i ha valorat “l’esforç que han realitzat per millorar la qualitat i creativitat de les tapes i fer-les encara més atractives”.

Deixa un comentari