Publicat el 09/03/2023

S’instal·larà una carpa a la plaça de la Plana per aconseguir sumar donacions de sang. Per donar sang només cal portar un document identificatiu oficial i no cal venir en dejú

 

 

 

El col·lectiu solidari de Bombers de la Generalitat ‘Bombers amb cor’ i el Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, instal·laran aquest dissabte 11 de març una carpa a la plaça de la Plana per tal que la ciutadania pugui fer donació sang.

En aquesta 9a edició de la campanya “Els bombers i les bomberes t’acompanyen a donar sang”, #bombersambcor, prop de 30 parcs de bombers de tot Catalunya donen suport a una quarantena de campanyes de donació de sang per aconseguir sumar al voltant de 3.500 donacions de sang. Badalona, Esparraguera i Torroella de Montgrí són aquest dissabte els primers municipis catalans que participen en aquesta nova edició de la campanya solidària.

La Carpa a la plaça de la Plana de Badalona acollirà donacions de sang en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.
Es pot fer la reserva prèvia en aquest enllaç: https://donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/cita/recollida/poblacio/11439/badalona/11-03-2023/
Per donar sang només cal portar un document identificatiu oficial i no cal venir en dejú.

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González, ha destacat que “aquesta és una oportunitat més perquè els badalonins i badalonines demostrin, una vegada més, la seva vessant més solidària, felicito els Bombers per aquesta iniciativa i convido la ciutadania a participar en aquest acte altruista donació de sang”.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari