Badalona acull el XVII Ciutat de Badalona de futbol americà - X Memorial Esteban Pérez | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/01/2013

Badalona acollirà aquest dissabte, 19 de gener, a les 18 hores, al Camp de futbol Montigalà (travessera de Montigalà, 99), la dissetena edició del Ciutat de Badalona de futbol americà – X Memorial Esteban Pérez, en reconeixement a l’exjugador dels Badalona Dracs. En l’edició d’aquest any l’equip badaloní rebrà a l’equip dels Argonautes d’Aix-en-Provence que juga a la màxima categoria del campionat nacional francès anomenat Casc de Diamants.


Aquest partit amistós s’inclou dins els actes de celebració del 25è aniversari de la fundació de l’entitat AFA Badalona Dracs.


El partit, organitzat per AFA Badalona Dracs amb el suport de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, comptarà amb la presència del regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández.


Recordem que el passat mes de desembre l’equip sènior GAP Badalona Dracs es va proclamar, per tercer any consecutiu, Campió de la Copa Catalana de futbol americà en guanyar la final als Barberà Rookies a Barberà del Vallès per 17 a 40.


Després d’aquest torneig i del lliurament de trofeus, es jugarà el partit corresponent a la setena jornada de la lliga júnior (LNFA) que jugarà l’equip local contra els Argentona Bocs.

Deixa un comentari