Publicat el 27/10/2021

La cursa, amb un recorregut de cinc quilòmetres, tindrà la sortida i arribada davant del Pont del Petroli i passarà pels carrers més emblemàtics i cèntrics de la ciutat

Badalona acull aquest diumenge 31 d’octubre la sisena edició de la Cursa de RAC1. La cursa tindrà un recorregut de 5 quilòmetres que és apte per a tots els públics, amb sortida i arribada al passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli, i amb un recorregut pels carrers més emblemàtics i cèntrics de la ciutat.
A més d’un esdeveniment esportiu, la cursa serà també una festa de la ràdio on els participants podran gaudir d’activitats musicals i d’un programa radiofònic en directe.

Complint amb les mesures preventives actuals per la Covid-19, la sortida es desenvoluparà a les 9.30 hores amb tots els participants al mateix temps.
Les persones que s’hagin inscrit a la cursa podran recollir el dorsal i la bossa del corredor divendres 29 i dissabte 30 d’octubre de 10 a 20 hores a l’Antiga Fàbrica CACI de Badalona (avinguda Eduard Maristany, 191). Per més informació podeu consultar lacursaderac1.cat

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari