Publicat el 17/02/2016

Aquest diumenge 21 de febrer els carrers de Badalona tornaran a ser l’escenari d’una nova edició de la cursa Maratest. Aquesta cursa, en la qual els corredors trien entre un circuit de 15 o de 30 quilòmetres, reuneix els conceptes de competició i entrenament, segons les necessitats de cada corredor. Un total de 3.500 corredors s’han inscrit per participar a la cursa.

La Maratest, que té el suport de l’Ajuntament de Badalona, es disputa en un circuit molt planer que transcorre pels principals carrers i avingudes de Badalona i Montgat on els corredors que tinguin previst afrontar una marató setmanes després podran donar-hi dues voltes completant d’aquesta manera 30 quilòmetres.

També hi haurà una versió més curta, d’una volta pel circuit de quinze quilòmetres, que és adequada per a tots aquells atletes habituals de curses de deu quilòmetres que vulguin fer un pas més en el seu camí cap a una mitja marató.
La sortida i l’arribada estaran situades a l’avinguda d’Alfons XIII,  davant del Palau Municipal d’Esports de Badalona, que serà el centre neuràlgic de la competició.
La cursa s’iniciarà a les 9 del matí.

Com en anteriors edicions la Maratest comptarà amb atletes de l’associació Corredors.cat que faran de llebres i que marcaran els sis ritmes objectiu de marató: 2.45h; 3h; 3.15h; 3.30h; 3.45h; i 4h.

El lliurament de dorsals es farà a la planta 0 del Centre Comercial Màgic Badalona, tant dissabte 20 de febrer (de 10 a 20 hores) com diumenge 21 (de 7 a 8.15 hores).
Durant el dia de la cursa, el Centre Comercial Màgic Badalona obrirà les portes perquè els corredors puguin deixar el seus vehicles a l’aparcament.
Durant la cursa, el Centre Duet Esports Badalona, situat a la planta 1 del Centre Comercial Màgic Badalona, acollirà els serveis de guarda-roba, vestidors i dutxes de la prova.
Bauhaus és per segon any consecutiu el patrocinador principal de la Maratest. 

Deixa un comentari