Badalona acull aquest dimecres, 25 d’abril, el lliurament de les medalles de la Fundació Olof Palme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/04/2012

La Fundació Internacional Olof Palme celebrarà aquest dimecres, 25 d’abril, a les 18 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Badalona (plaça de la Vila, 1), la VIII cerimònia d’entrega de medalles de la institució. Enguany les medalles es lliuraran a Tea Phutkaradze, responsable del Centre for Social Support Union de Geòrgia, en reconeixement a la seva trajectòria professional d’implicació en la defensa dels Drets Humans, i a Josep Piqué, exministre d’Afers Exteriors del Govern espanyol, pel suport que va donar a la Fundació com a membre del seu patronat.


L’acte estarà presidit per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i per la presidenta de la Fundació, Anna Balletbò.


Tea Phutkaradze és membre del Centre for Social Support de Geòrgia i coordinadora d’un programa d’intercanvi d’estudiants per afavorir la integració dels joves de minoria armènia a Geòrgia. Ha estat cap del Centre Europeu per les Minories (ECMI) i forma part del programa de democratització de la missió de l’Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE) a Geòrgia.


Josep Piqué va ser membre del patronat de la Fundació Internacional Olof Palme i ministre d’Afers Exteriors entre l’any 2000 i el 2002. També ha estat ministre d’Indústria (1996-2000) i de Ciència i Tecnologia (2002-2003). Actualment presideix el Cercle d’Economia de Catalunya.


La medalla de la Fundació Internacional Olof Palme arriba aquest any a la seva VIII edició, després d’haver homenatjat a quinze personalitats que hagin destacat en la defensa dels principis que inspiren la tasca de l’entitat o que l’hagin ajudat a complir els seus objectius fundacionals.

Deixa un comentari