Publicat el 26/08/2021

Els partits es disputaran a dues pistes situades a la platja del Pont del Petroli i finalitzaran a partir de les 18 hores del diumenge amb les finals femenina i masculina

Badalona serà l’escenari aquest cap de setmana de les finals femenines i masculines del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour. La competició es disputarà a la platja del Pont del Petroli.

A la final de Badalona hi han arribat les 16 millors parelles de la temporada, 8 femenines i 8 masculines, després de disputar-se les proves puntuables que han tingut lloc a Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Torredembarra, Tarragona, Cunit, Cambrils i Empuriabrava.

Dissabte i diumenge es jugaran els partits des de les 10 fins a les 20 hores als dos camps de jocs habilitats a la sorra de la platja del Pont del Petroli.
A partir de les 18 hores del diumenge 29 es jugaran les finals. Primer es disputarà la femenina i després la masculina.
El lliurament de premis està previst a les 19.30 hores. Els partits de la pista central es podran veure a l’streaming de la Federació Catalana de Voleibol a través del seu canal de Youtube (@voleicatala), i les grans finals es podran veure a través de la web del canal Esport3.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que: “per a la ciutat és un orgull acollir aquesta gran final, a la vegada que és una nova oportunitat per mostrar els atractius d’una platja i d’una façana marítima que Badalona ha recuperat per a satisfacció dels badalonins i badalonines i per a tots els visitants”.
L’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol seguiran els protocols que marquin en cada moment les autoritats competents i vetllaran per un compliment estricte de totes les mesures de prevenció i protecció davant la pandèmia de la COVID-19 per a garantir una competició segura tant als esportistes com als organitzadors.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari