Badalona acull a les pistes de Màgic Badalona la tercera edició de la KorfBada, del 8 al 10 de febrer | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/02/2012

L’activitat es farà a les pistes del centre comercial Màgic Badalona des de demà dimecres, 8 de febrer, a divendres, dia 10, i es preveu que hi participin uns 800 alumnes


El regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, assistirà aquest dijous, 9 de febrer, a les 10.45 hores, a les pistes de Màgic Badalona, a la segona jornada de la tercera KorfBada, activitat que organitza el Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics, La Rotllana Club Korfbal Badalona i el suport de l‘Ajuntament de Badalona.


La KorfBada començarà demà dimecres, 8 de febrer, i acabarà divendres, dia 10. Els partits es jugaran de 10 a 12.30 hores, aproximadament.


L’activitat consisteix en partits de korfbal entre alumnes del segon curs de cicle superior, d’una vintena d’escoles de Badalona. La previsió és que cada matí hi participin entre 250 i 300 alumnes.


El korfbal o corfbol és un esport que manté certes similituds amb el bàsquet. Es juga entre dos equips que tenen l’objectiu d’introduir una pilota dins d’una cistella. Els equips són mixts, formats per quatre homes i quatre dones, i es basa en els principis de la cooperació, la no violència, la no especialització, l’habilitat i la coeducació.

Deixa un comentari