Badalona acollirà la Lliga Catalana de Bàsquet ACB 2012, que se celebrarà els propers 25 i 26 de setembre al Palau Municipal de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/09/2012

Els quatre equips participants enguany són el FC Barcelona Regal, l’Assignia Manresa, el FIATC Joventut i el Força Lleida. L’últim cop que aquesta competició es va celebrar a la nostra ciutat va ser l’any 2007 i el guanyador va ser el Joventut


Badalona acollirà els propers dimarts 25 i dimecres 26 de setembre la cel·lebració de la XXXIII edició de la Lliga Catalana de Bàsquet ACB 2012. Tots els partits es disputaran al Palau Municipal de Badalona, ubicat a l’avinguda d’Alfons XIII cantonada amb el carrer de Ponent.


A l’edició d’enguany hi participaran els següents equips: FIATC Joventut, FC Assignia Manresa, FC Barcelona Regal i Força Lleida. L’equip lleidatà hi participa en qualitat de campió de la Lliga catalana LEB.


El dimarts es disputaran les semifinals de la Lliga Catalana de Bàsquet ACB. El primer partit es disputarà dimarts 25, a les 19 hores entre el FC Barcelona Regal i el Força Lleida. A les 21.15 hores es jugarà la segona semifinal entre el FIATC Joventut i l’Assignia Manresa. La final entre els guanyadors de cada semifinal es disputarà dimecres a les 21 hores.


Pel que fa al palmarès de la Lliga Catalana ACB de Bàsquet, el FC Barcelona l’ha guanyada en 15 ocasions, el Joventut de Badalona en 11, mentre que el Bàsquet Manresa, el Girona i el Lleida Basquetbol l’han guanyada en 2 ocasions cadascun d’ells. .

Deixa un comentari