Badalona acollirà el diumenge 10 de febrer de 2013 la segona edició de la cursa BDN Running Memorial Luis Condon | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/12/2012

Badalona acollirà el diumenge 10 de febrer de 2013 la segona edició de la cursa BDN Running Memorial Luis Condon. Les inscripcions per participar-hi estan ja obertes tant per als corredors que van participar en la primera edició com per al públic en general.


BDN Running és un circuit de 10 quilòmetres que transcorre per diversos espais de Badalona com la plaça Pompeu Fabra, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús o el Port. La novetat d’aquesta edició és que una part del recorregut es farà pel nou Passeig Marítim. El tret de sortida és donarà a les 9 del matí a la Rambla del Gorg, just davant del Palau Municipal d’Esports.


L’objectiu d’aquesta edició és assolir els 2.500 inscrits, i potenciar sobretot les inscripcions de dones i joves, franges de població amb menor presència en la primera edició. Per aconseguir-ho l’organització està preparant un programa d’entrenaments especials per a dones i està dinamitzant la participació entre els joves d’escoles i clubs esportius de la ciutat.


També cal esmentar la potenciació de les noves tecnologies, que permetrà millorar la comunicació amb els corredors a través d’una aplicació pensada per a tauletes i telèfons mòbils.


La cursa BDN Running també té un vessant solidari ja que un euro de l’inscripció de cada participant anirà destinat a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.


El regidor d’Educació, Joventut i Esports, Juan Fernàndez, ha recordat “la bona acollida per part de la ciutadania de l’edició anterior, la qual cosa ha motivat l’Ajuntament a continuar col·laborant en aquesta segona edició”. El regidor també ha destacat que, “en només un any la cursa ha posat a Badalona en el calendari esportiu dels circuits de 10 quilòmetres” i ha desitjat que el dia 10 siguin molts més els corredors que participin en la nova edició de BDN Running

Deixa un comentari