Publicat el 14/04/2023

La Fira de Sant Jordi de Badalona s’instal·larà el 23 d’abril al carrer del Francesc Layret. La diada de Sant Jordi també es viurà als barris de Llefià i Sant Roc

 

 

La plaça de Pompeu Fabra acollirà del 21 al 23 d’abril la XLIII Fira del Llibre, que comptarà amb la participació de nou llibreries de la ciutat i de l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli. La XI Fira de Sant Jordi tindrà lloc el diumenge 23, al carrer de Francesc Layret, amb una mostra d’entitats i d’activitats dirigides a tots els públics amb els símbols tradicionals de la diada. A la XLIII Fira del Llibre estaran presents les llibreries Abacus, Crapze, Fènix, Frikiplanet, Lagaia Books, Mitja Mosca, Saltamartí, Smile Books, El Viajero i l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli, en horari de 9 a 21 hores.

El dissabte 22 d’abril hi haurà signatura de llibres a les carpes de les llibreries. Alguns dels escriptors que signaran seran Eva Santana, Roser Capdevila, Coia Valls, Sílvia Soler, Toni Benages, Ada Castells i Toni Cotet. Es poden consultar els horaris al programa adjunt de Sant Jordi Badalona 2023.

El diumenge 23 d’abril, a la plaça de la Vila, s’instal·larà la carpa de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona que, des de les 10.30 fins a les 19 hores, oferirà activitats per als més petits com ara narració de contes, tallers i espectacles de titelles amb la companyia Veus-Veus.

Sant Jordi a Sant Roc i Jocs Florals Escolars 2023

El dia 21 d’abril, els Serveis Educatius de Badalona del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Taula de Lleure i Joves Badalona Sud, i la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, amb la col·laboració dels centres escolars del barri de Sant Roc, han organitzat les següents activitats amb motiu de la diada de Sant Jordi:

Paradetes de llibres a la plaça de Sant Elies, de 9 a 13 hores.

Per als alumnes de P3, P4 i P5 d’educació infantil s’ha programat una visita a la biblioteca de Sant Roc amb narració de contes, tallers de titelles i punts de llibres.

Per als alumnes de 1r a 4t de primària, a la plaça Sant Elies, a les 10.15 hores, espectacle infantil amb el grup La Tresca i la Verdesca.

Per als alumnes del Cicle Superior 1r i 2n d’ESO, de 5è i 6è de primària,  i Batxillerat i PFI adaptat, s’ha programat al teatre Blas Infante l’espectacle Rumbesia, poemes clàssics d’autors catalans versionats a ritme de rumba. Durant l’acte es farà el lliurament dels premis dels Jocs Florals que enguany estan dedicats als haikus.

 Diada de Sant Jordi a Llefià

El dia 24 d’abril a la Biblioteca municipal Llefià-Xavier Soto, a partir de les 18 hores, tindrà lloc la narració del conte La llegenda de sant Jordi, amb la companyia Veus-Veus.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari