Avui dilluns es presenta el circuit Protour 3X3 de bàsquet que se celebrarà a Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/07/2012

La ciutat acollirà el 18 i 19 de juliol les activitats d´aquesta competició que promociona el bàsquet 3 contra 3.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa, presentaran avui, dilluns 16 de juliol a les 12.30 hores a la sala de premsa de l´edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), les competicions del Protour 3×3 de bàsquet que el 18 i 19 de juliol tindran lloc a la ciutat de Badalona. La roda de premsa comptarà també amb la presència del regidor d´Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, i del gerent de la Federació Catalana de Basquetbol, Toti Mumbrú.


El 3×3 és una modalitat de basquetbol en què participen equips de 3 jugadors que s’enfronten en mitja pista de bàsquet. El Protour 3×3 és un circuit de FIBA Europa presentat per San Miguel 0,0%, desenvolupat per la Federación Española de Baloncesto, en col.laboració amb la Federació Catalana de Basquetbol. A més de a Badalona, el torneig se celebrarà a Calafell i a Barcelona.


La celebració d’aquestes competicions s’han organitzat en el marc de la disputa del partit de bàsquet de preparació pels Jocs Olímpics de Londres entre les seleccions d’Espanya i dels Estats Units el dia 24 al Palau Sant Jordi de Barcelona.
En la roda de premsa s´explicaran les activitats que es duran a terme durant l´esdeveniment, que inclouran campus per a jugadors més joves i la participació oberta d´equips sèniors.
Les inscripcions són gratuïtes.

Deixa un comentari