Publicat el 25/05/2020

Aquestes activitats que ja es poden instal·lar i obrir al públic fins al final de la temporada, el 31 d’octubre, hauran de limitar perimetralment la zona de la terrassa i tancar com a màxim a les 23h

Un cop instal·lades, les guinguetes podran començar a funcionar amb la limitació del 50% de les taules permeses que ha establert l’Estat per als municipis que, com Mataró, es troben a la fase 1 de desconfinament en el marc del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.
A més, l’Ajuntament limita fins a les 23 h com a màxim el seu horari d’obertura mentre estigui vigent l’estat d’alarma. Les guinguetes hauran de comptar amb una limitació perimetral de la zona de la terrassa i les persones adjudicatàries no podran ocupar més superfície de la que tenen autoritzada ni per al mòdul fix ni per a la terrassa.
Cal recordar que les platges del municipi de moment segueixen tancades, no es pot prendre el sol i no poden instal·lar-s’hi gandules ni para-sols. A les terrasses tampoc poden haver elements fixos com barres o sofàs.
A les platges hi ha 11 guinguetes que obtenen concessió durant la temporada de platges.

Deixa un comentari