Publicat el 06/06/2020

El festival d’estiu de Llavaneres ja té cartell, amb una guitarra elèctrica com a protagonista

Aquest any,el festival s’anunciarà amb una obra de l’artista llavanerenc Albert Moleón, que planteja un cartell colorista i amb molta força, amb una guitarra elèctrica com a protagonista.
Albert Moleón Giménez és pintor, il·lustrador i escultor nascut a Barcelona l’any 1964 i resident a Llavaneres des dels anys 80. De petit, es va iniciar en el món de la publicitat i del cinema, i als anys 70 es va donar a conèixer entre el gran públic per protagonitzar el famós anunci de Donuts, en què un nen es deixava a casa la cartera i els Donuts. A més, ha treballat com a tècnic de so i com a publicista. L’any 2014 va superar una greu malaltia i des d’aleshores es dedica a la pintura.

Cada any, un artista local
Ja s’ha convertit en una tradició que el festival de Can Caralt de Llalvaneres tingui com a cartell una obra d’artistes locals. Es va estrenar Emma Agustí el 2017, Quim Ventura va fer-se’n càrrec el 2018 i l’any passat vam poder lluir una obra de Tomàs Safont-Tria.
El regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, vol donar les gràcies a tots quatre artistes. “Poder anunciar el cartell d’un cicle de concerts donant a conèixer els nostres artistes plàstics, és una manera bonica d’entrellaçar dues formes d’art”, destaca el regidor

 

 

Deixa un comentari