Augment de places per dos cursos de formació ocupacional a Premià de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/09/2012

Degut a la demanda de persones interessades en els dos cursos per a persones aturades, concretament, ´Mosso de Magatzem amb carnet de carretoner´ i ´Treballador/a de Garden´,  l’Ajuntament de Premià de Dalt ha ampliat el número de places de 15 a 20 en ambdues accions formatives. 
El curs de ´Mosso de magatzem amb carnet de carretoner´ comença el 17 de setembre i acabarà el 5 de desembre. La formació tindrà lloc de dilluns a divendres, de 15 a 20 hores, al Centre de Formació Permanent (plaça Mil·lenari, 2).
El curs de treballador/a de garden neix d’una línia específica d’actuació anomenada ´Formació i ocipabilitat´, destinada a millorar les opcions d’inserció laboral de persones en situació d’atur. Amb una durada de 80 hores, el curs arrenca el proper 20 de setembre i acabarà el 22 de novembre, i és possible gràcies a un conveni entre el Consistori i la cooperativa local de productors de planta ornamental Corma.
Cal recordar que els dos cursos estan vinculats al Pla de Barris Santa Maria – Santa Anna – Tió que desenvolupen, de forma conjunta, els Ajuntaments de Premià de Dalt i Premià de Mar.

Deixa un comentari