Publicat el 17/04/2017

A més d’oferir aquest servei de restauració als usuaris de les platges, l’Ajuntament de Cabrera de Mar disposarà de prop de 260.000 € per temporada.

En total han estat 25 les ofertes presentades per tal d’optar a l’explotació de les quatre guinguetes de platja que l’Ajuntament de Cabrera de Mar va oferir en el procés de licitació que finalitzava aquest passat 31 de març.

Finalment la mesa de contractació va realitzar l’adjudicació per un import total de prop de 260.000 € per temporada, una xifra que evidencia l’interès generat ja que el preu de sortida era de 170.000 € per temporada.

La voluntat municipal és ampliar els serveis que tenen a la seva disposició les persones usuàries de les platges alhora que es disposa d’una nova via de finançament per a la resta de serveis públics que s’ofereixen des del consistori.

Més enllà de l’oferta econòmica, la mesa de contractació també tenia en compte diferents aspectes tècnics de les ofertes rebudes com ara els materials que es faran servir en la construcció de les guinguetes, els lavabos dels que disposaran o l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.

 

Deixa un comentari