Publicat el 23/03/2020

Mentre duri la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia del coronavirus, el CAP Rocafonda també atén els dissabtes les persones usuàries del CAP Cerdanya, mentre que el CAP Ronda Prim assumeix els pacients del CAP Gatassa

A partir del proper dissabte 28 de març, l’atenció pediàtrica que els dissabtes es feia de 8 a 17 h al CAP Ronda Prim es farà al CAP Rocafonda (ronda de Rafael Estrany, 8. Tel. 93 755 62 07).  Aquesta modificació del servei és temporal i fins a nou avís, i està motivada per la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia del coronavirus.
Degut a aquest mateix motiu hi ha hagut més modificacions en el servei que presten els dissabtes els Centres d’Atenció Primària que depenen de l’Institut Català de la Salut. Així doncs, els dissabtes el CAP Ronda Cerdanya i el CAP Gatassa estan tancats al públic.
L’atenció mèdica els dissabtes de 8 a 17 h per a les persones usuàries del CAP Ronda Cerdanya es fa al CAP Rocafonda i les persones usuàries del CAP Gatassa han d’anar al CAP Ronda Prim (ronda de Joan Prim, 35. Tel. 93 741 50 44).
Durant la resta de la setmana, els CAPs atenen en el seu horari habitual. Si necessiteu atenció fora de l’horari dels centres, cal que truqueu al 061.

Des de La meva Salut (https://lamevasalut.gencat.cat/web/guest/pre-login-cps), a través de l’e-consulta, podeu contactar directament amb el vostre metge o metgessa i descarregar les vostres receptes mèdiques.
Recordeu que excepcionalment, durant el període d’epidèmia del coronavirus SARS-CoV-2 podeu sol·licitar l’accés a La meva Salut al telèfon 900 053 723 (de dilluns a divendres de 8 a 20 h) o emplenant el formulari que trobareu a l’enllaç:  https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/registra-t.

 

 

Deixa un comentari