Assemblea Nacional Catalana per l’Estat Propi, presentació a Montgat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/05/2012

El proper dijous 31 de maig, a les 20:00h se celebrarà l’acte de presentació pública de l’ANC a Montgat a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc d’aquesta població.


Comptarem amb la participació de Pere Pugès, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i Núria Jàvega, membre del grup d’internacional del Cercle Català de Negocis (CCN) i del Comitè Executiu de l’ANC, els quals ens parlaran del Full de Ruta de l’ANC i de les raons econòmiques i els avantatges de l’Estat Propi. En Toni Albà, actor ben conegut per la seva participació als programes de TV3 Crackòvia i Polònia, ens farà partícips de les seves raons per voler una Catalunya-Estat.
Finalment, en Francesc Gómez, coordinador de MGTxI, ens informarà sobre què s’ha fet i què es vol fer des de Montgat per la Independència i convidarà els assistents a adherir-se a l’Assemblea. Acabarem l’acte amb la interpretació en directe d’unes quantes cançons, amb sorpresa inclosa, i amb el brindis per Catalunya, el proper Estat d’Europa, amb cava i pastes.
Esperem un acte dinàmic i àgil, d’aproximadament una hora i mitja de durada, que ajudi a difondre la voluntat d’aconseguir una majoria social favorable a la independència de Catalunya, objectiu que s’ha fixat l’ANC, una organització unitària i transversal, democràtica i cívica. Us hi esperem!!!

Deixa un comentari