Publicat el 11/04/2019

Visites guiades, Escape Room i diferents activitats infantils, entre les que destaca com a novetat ‘Una casa de sorpreses’, adreçada a infants entre 2 i 5 anys on es gaudirà d’una experiència corporal, sensorial i musical

A Mataró, del 15 al 21 d’abril, la Casa Coll i Regàs posa en marxa una setmana plena d’activitats familiars. A més de diferents visites guiades que ens apropen la Casa Coll i Regàs i l’essència del modernisme, la proposta de visites “Pasqua en família a la Casa Coll i Regàs” inclou:

Urbanitz’art en família, una visita-taller familiar dissenyada perquè els infants es converteixin en arquitectes que millorin la ciutat de Mataró, creant els seus propis edificis després de conèixer les funcions de cada estança de la casa.

Materialitz’art en família, una visita-taller familiar per convertir als més petits en un artista modernista a partir de noves formes de producció com són les impressions en 3D. Destaquem una jornada dedicada a la festivitat de Sant Jordi.

El misteri de la Casa Coll i Regàs, diverses sessions d’Escape Room que es poden adaptar perquè tots els públics en puguin gaudir. Visita la casa, troba els enigmes, supera reptes i proves i desxifra el misteri que s’amaga en les seves estances.

Una casa de sorpreses, una activitat infantil adreçada a infants entre 2 i 5 anys que gaudiran de l’entorn modernista amb l’expressió corporal, sensorial, el llenguatge plàstic i musical.

D’aquesta forma, la Fundació Iluro continua contribuint en promocionar el patrimoni cultural de la ciutat, apropant el modernisme a tots els públics.

Més informació i reserves a través del web www.casacolliregas.cat.

Deixa un comentari