Publicat el 24/01/2020

Aquest 23 de gener, al saló de plens, va tenir lloc una recepció als karatekes que van destacar l’any 2019 amb excel·lents classificacions a competicions internacionals

L’Ajuntament de Badalona ha fet, al saló de plens, un acte de reconeixement a l’Oyama’s Karate Dojo amb motiu dels èxits esportius internacionals de diversos esportistes que formen part d’aquest centre d’arts marcials situat al carrer d’Echegaray del barri de la Salut de Badalona.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de l’Àmbit de Govern i Territori i alcalde accidental de Badalona, Rubén Guijarro, i una representació de regidors i regidores del consistori, així com del president d’aquest centre d’arts marcials, Daniel Lorente.
A l’homenatge s’ha agraït l’esforç i el treball de tots els mestres, monitors i esportistes que els han portat a obtenir èxits internacionals, així com per aconseguir la implicació de nens, nenes i joves en l’hàbit de la pràctica de l’esport i dels valors que s’associen a les arts marcials.

Els i les esportistes de l’Oyama’s Karate han obtingut l’any 2019 diversos èxits internacionals tant pel que fa a la modalitat de Kata com de Kumite.
La Kata, que són exercicis formals, representen combats imaginaris, sigui contra un o diversos adversaris, on s’integren una sèrie de moviments predeterminats, en un nombre al voltant de 20 a 50, d’atac o de defensa. El Kumite aplica els moviments ofensius i defensius en situacions de combats reals.

Fites esportives dels integrants de l’equip de l’Oyama’s Karate:

– Leyre Falcon. (Kata) 3a classificada als campionats europeus de Minsk (Bielorússia)
– Judith Soria. (Kumite). 3a classificada als campionats europeus a Wroclaw (Polònia) i 3a classificada als campionats europeus de Minsk (Bielorússia).
– Marc Linares. (Kata). 2n classificat als campionats europeus a Wroclaw (Polònia) i 2n classificat als campionats europeus de Minsk (Bielorússia).
– Ainara Puche. (Kata). 3a Open Junior Cup Moscou (Rússia), 2a classificada als campionats europeus a Wroclaw (Polònia) i 2a classificada als campionats europeus a Minsk (Bielorússia).
– Eva Martínez. (Kata). 1a classificada als campionats europeus de Minsk (Bielorússia).- Elsa Álvarez. (Kata). 1a classificada als campionats europeus a Wroclaw (Polònia)
– Jon Ander Nevado. (Kumite). 3r classificat World Junior Open Tokyo (Japó)

L’escola d’arts marcials Oyama’s Karate Dojo té una trajectòria de més de 25 anys i actualment compta amb més de 250 esportistes.

 

 

Deixa un comentari