Publicat el 07/02/2018

Aquesta nova tendència anomenada slow wedding es caracteritza per preparatius senzills i de baix cost. Un esdeveniment on preval la naturalitat, amb detalls molt cuidats i personals, que centra l’atenció en els seus protagonistes: els nuvis.

L’slow wedding, més que no pas un estil, és una filosofia de vida en la qual no tenen cabuda ni l’estrès ni l’angoixa dels preparatius. El que es prioritza és gaudir del casament sense pressions, per la qual cosa s’organitza al ritme que marquen els nuvis. D’aquesta manera es viu més intensament la il·lusió de tots i cadascun dels preparatius.

El lloc
El millor per celebrar un casament d’aquest estil és un lloc a l’aire lliure. Per no invertir-hi gaire diners es pot triar el jardí de casa d’un familiar o amic, un petit bosc o una platja.

La decoració
Pot ser tan variada com la imaginació i les possibilitats dels nuvis permetin, però defugint els artificis. Taules i cadires nues, que mostrin la fusta i decorades amb flors, elements orgànics com pedres, fusta o vidre, detalls vintage i fets a mà. També es pot crear un espai chill-out amb coixins, música suau, flors i teixits naturals com el cotó.

La núvia
Comoditat, senzillesa i naturalitat són els trets que defineixen l’estil de la núvia. El pentinat pot ser deixat anar o semirrecollit, el maquillatge molt subtil, i el vestit confeccionat amb roba de qualitat amb dissenys de línies senzilles, combinat amb sabates sense taló. Les corones de flors de temporada o silvestres a joc amb el ram són un complement perfecte.

Els convidats
La llista de convidats es redueix als amics i familiars més pròxims, deixant de banda compromisos i protocols. Aquests tampoc no estan subjectes a cap tipus d’etiqueta ni regles pel que fa a la seva indumentària i poden seure on ho desitgin, fent així que la celebració sigui més familiar.

El banquet
Està format per productes casolans, preferiblement cultivats a la zona, i receptes tradicionals. Inclouen els plats favorits dels nuvis, receptes de l’àvia o la mare, tot i que també es pot demanar l’ajuda de professionals propers.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari