Vesteix de verd casa teva i dona-li un aire primaveral | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/04/2019

Els tons verds en decoració són relaxants, frescos i naturals. No hi ha cap color que descrigui millor la primavera. A més, aporta sensacions positives i alegres a qualsevol ambient i combina molt bé amb els colors més vibrants de l’estació, com els neutres, terrosos i coralls.

Si vols donar la sensació que la naturalesa és dins de casa teva, una possibilitat és pintar de verd clar les portes i finestres. Aquesta tonalitat donarà la mateixa lluminositat que el blanc i aportarà frescor a l’habitatge.

Un dormitori decorat en verds suaus és relaxant i una autèntica invitació al descans. Recorda que la fusta i el verd són la parella perfecta per donar un toc primaveral a la teva llar; per tant, juga amb els mobles i elements decoratius en verd. Per augmentar encara més aquesta sensació, pots pintar les parets d’aquest color, i si vols una experiència encara més envoltant, fes-lo servir també en la roba de llit.

El verd dona un toc delicat i molta personalitat a un moble antic. Pintar un moble en aquest to fent servir la tècnica chalk paint li confereix un aire refinat i li proporciona més anys de vida.

Els tèxtils també guanyen vida en aquest color, combinant dissenys llisos i estampats per donar moviment tant a llits con a sofàs. El verd es pot matisar amb un neutre, com el gris, o es pot combinar amb teixits que tinguin estampats en alguna de les seves tonalitats.

El verd pastís és perfecte per a les cuines rústiques. Les omple de vida i les connecta amb la natura. Es poden lacar els mobles amb aquest to per reforçar l’aire campestre i aportar serenitat a l’espai. Pel que fa a la vaixella, una bona opció és col·locar peces verdes sobre plats o estovalles blanques. Ara, que també pots fer-ho a l’inrevés, i dipositar ceràmica blanca sobre teixits verds.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari