Publicat el 19/06/2020

L’auge del veganisme està transformant el món. Aquest estil de vida, basat en el respecte pels animals, va més enllà de l’alimentació i ara s’està traslladant a la indústria de l’automòbil, ja que cada vegada són més els clients que busquen que els seus vehicles estiguin completament lliures de materials d’origen animal.

Això ha fet que els fabricants d’automòbils comencin a dissenyar interiors elaborats a partir de fibres vegetals, fent que la pell quedi relegada a un segon pla en substituir-la per materials de gran qualitat basats en fibres vegetals.

En el mercat actual cada vegada es veuen més vehicles amb línies d’entapissats tèxtils o de pell sintètica, que en molts casos són tan confortables, o fins i tot més, com els acabats de pell tradicionals, i tan resistents i duradors.

Si voleu saber quins són els vehicles que no utilitzen pell en la seva fabricació, l’organització internacional més famosa dedicada a evitar el maltractament animal, PETA (People for the Ethical Treatement of Animals), ofereix al seu web una exhaustiva relació de models vegans de cotxe: https://www.peta.org

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari