Ungles efecte mullat, una nova tendència | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/02/2018

Si hi ha alguna cosa que caracteritzi el món del maquillatge i la bellesa és la seva constant renovació. La creativitat en aquest àmbit sembla no tenir límits, i mai no esgota la seva capacitat de sorprendre’ns.
El món de la manicura no és pas una excepció; al contrari, ja que és un camp on l’art i la imaginació van de bracet. Per això és un dels preferits a l’hora de crear noves tendències. I és que les ungles permeten crear dissenys d’allò més originals, des de petits dibuixos per a les més agosarades, fins a un simple efecte elaborat a partir de més d’un esmalt d’ungles, com és el cas de la tendència apareguda recentment: l’efecte mullat.
La manicura d’efecte mullat simula gotes d’aigua en les ungles, com si estiguessin acabades de mullar. La tècnica consisteix a aplicar una base mat a les ungles, de color opcional, i un cop aplicada aquesta primera capa d’esmalt passarem a crear petites gotes amb un pintaungles transparent a sobre.
La coneguda actriu Blanca Suárez va contribuir a popularitzar aquesta nova tendència en triar-la per finalitzar l’any i publicar imatges de les seves ungles a les xarxes socials. El color base triat per ella va ser el rosa pal, sobre el qual destacaven les gotes fetes amb esmalt transparent.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari