Publicat el 03/06/2019

Instagram desvetlla que les ungles amb espurnes de confeti seran la sensació de la temporada. Es tracta d’una manicura que s’allunya de la paleta cromàtica més fosca per donar pas a colors lluminosos i càlids. Els esmalts transparents es converteixen en els aliats per decorar les ungles amb subtils esquitxades de brillantor fetes amb confeti. L’objectiu és aconseguir l’efecte d’esclats que suren, com si haguessin caigut per casualitat i arbitràriament sobre la teva manicura.

La tècnica és senzilla i aporta un toc fresc i divertit a qualsevol look, ja sigui el diari o de festa. No cal invertir-hi grans esforços ni utilitzar una tècnica depurada, ja que sempre pots optar per decorar l’ungla sencera amb confeti.

A Instagram es poden trobar dissenys més elaborats en els quals el confeti es condensa en una sola zona de l’ungla, dibuixant diferents formes. Una barreja adient de les bases i les vores és el secret per aconseguir els dissenys més bonics. Tria de forma acurada les combinacions i aconseguiràs treure el màxim potencial a la teva manicura.

 

Redacció La Clau
Fotografia: www.vanitatis.elconfidencial.com

Deixa un comentari