Publicat el 13/12/2018

L’art de tallar fruites i verdures és una antiga tradició del Japó coneguda com a ‘Mukimono’. Takehiro Kishimoto, un xef de 38 anys, va decidir introduir-se en aquesta disciplina i va dedicar cinc anys de la seva vida a estudiar sobre geometria per poder esculpir patrons geomètrics en diverses fruites i vegetals.

Des de fa uns dos anys, Kishimoto comparteix imatges dels seus treballs a les xarxes socials, i des d’aleshores s’han fet virals. Les fotografies, que publica en el seu compte d’Instagram, mostren diverses fruites i verdures esculpides amb motius geomètrics i florals. El xef japonès assegura que inverteix de 30 minuts a tres hores a fer cadascuna de les seves creacions, depenent de la mida de la fruita o de la verdura.

Kishimoto ha sigut pioner en aquesta tècnica i confessa ser autodidacte en aquest particular art. Alguns dels seus dissenys fins i tot permeten que el vegetal es mogui, cosa que el fa encara més vistós.

Segons la Xarxa de Televisió Global de Xina, «Takehiro es va interessar per aprendre aquest art després de veure-ho en televisió, sentint-se impel·lit a començar a practicar en el seu temps lliure».

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari