Publicat el 05/11/2020

Tens un dia per a tu, ets a casa i no saps què fer? Per què no et dones un gust? Música, bon menjar, una pel·li… i un producte a provar!

  • 8 h · Si ja has fet el ronso al llit, passa a la dutxa ràpida i prova de deixar-te a les puntes del cabell moll una mica d’oli de coco. Un cop acabis, esbandeix bé!
  • 11 h · Ja és gairebé mig matí. Per què no et refresques el rostre? Les aigües termals, les de roses o les més innovadores, com les de benjuí amb rosa, funcionen molt bé com a hidratant, protector o simplement per despertar-te!
  • 14 h · El contorn d’ulls. Abans de fer un àpat, aplica’t un contorn d’ulls, o millor encara: si tens temps, amara dos cotonets amb una mica d’aigua de camamilla, jeu i pren-te una estona. Quan acabis, eixuga suaument l’excés, posa’t un contorn d’ulls –si pot ser, de textura espessa– i deixa’l actuar com si fos una mascareta. Retira l’excés i… llestos!
  • 18 h · Fes-te un automassatge de cames: aplica’t una crema amb efecte fred si pots; en cas contrari barreja una mica d’oli d’oliva amb la crema habitual: comença pels peus, els dits, els turmells, la planta del peu…, i ves pujant fins a arribar als glutis i la panxa. Deixa les cames en repòs amb un coixí a sota i descansa!
  • 21 h · Neteja facial: a la teva llet de neteja, posa-hi unes gotes d’oli essencial de rosa, i aplica’t alhora el píling facial. Estén suaument en moviments circulars i esbandeix-te fent servir un guant de cotó. Acaba aplicant més gotes de l’oli essencial que has fet servir, allargant el tractament pel coll, l’escot, les espatlles i el clatell. Et sentiràs alleujada i amb una pell lluent.
  • 22 h · Crema de mans i a dormir! Renta’t les mans amb sabó i aplica una mica d’exfoliant (si pot ser el de cara, millor; si no, el de cos). Un cop esbandides aplica’t amb cura la crema, que pots barrejar amb una mica de la de cos, i ves des dels dits fins al colze, insistint en l’avantbraç i els canells. No t’oblidis de les ungles i de fer certa pressió entre els dits.

Ara sí: ja pots anar a dormir tot pensant el millor que t’ha donat el dia i agraint-ho.

 

EmeLeBé

Deixa un comentari