Publicat el 22/10/2020

Autor: David Moreu / Editorial: Ediciones Silex

Darrere d’aquest recull de 80 converses amb personatges cèlebres s’amaga un viatge en el temps a la recerca dels orígens de la contracultura i de la influència que han tingut els pioners del surf, de l’art i del rock-and-roll en les generacions posteriors.

El periodista David Moreu ha desenterrat els seus enregistraments originals per recórrer els camins del blues del Delta de l’Mississipí amb B.B. King, recordar els inicis del surf modern amb Bruce Brown, endinsar-se al còmic underground amb Robert Crumb, reflexionar sobre la màgia de les portades de discos amb John Van Hamersveld, entendre l’auge del fotoperiodisme amb Steve McCurry, rememorar l’esclat del punk de Nova York amb Marky Ramone, submergir-se en el fenomen del hip-hop amb Darryl McDaniels (Run-DMC), reviure la gira més salvatge de REM amb Mike Mills, descobrir el món espiritual de Ben Harper, posar en primer pla la carrera cinematogràfica de Jack Johnson i demostrar que el jazz està més vigent que mai gràcies a Kamasi Washington.

Una història oral plena d’anècdotes sorprenents que parlen del passat per comprendre el present i projectar-nos cap al futur.

Deixa un comentari