Publicat el 26/10/2021

Potser us ha passat que, en depilant-vos les celles a casa, us heu excedit. Poques solucions hi ha, però podeu intentar recuperar algun pelet amb aquestes idees.

1 · Hidratació i nutrició: proveu de fer-vos una exfoliació suau, amb cremes sense partícules grans o químiques. Ho podeu fer un parell de cops a la setmana, segons veieu. A continuació és important ajudar a la sortida del pelet. Podeu aplicar-vos-hi oli de ricí o un sèrum específic per al tractament de pestanyes que us ajudarà també amb les celles.

2 · Mà ferma per redissenyar-les: amb l’ajuda d’un raspall, pentineu-les cap avall, abans d’omplir els buits amb un llapis de celles a to amb el vostre color de cabells i pell. Després pentineu-les cap amunt, acabeu de perfilar i omplir i, si cal, apliqueu un gel de celles que us permetrà mantenir-les a lloc.

3 · Cas extrem: la micropigmentació. No en soc una entusiasta, però si us fa sentir millor, podeu redissenyar-les amb aquesta tècnica. Això sí: aneu a un lloc expert, de confiança, on us ensenyin resultats ja obtinguts amb anteriors clientes i sobretot assegureu-vos que el to escollit sigui adient amb el vostre to de celles i pell.

 

EmeLeBe

Deixa un comentari