Publicat el 02/05/2023

Cada cop hi ha més perruquers que asseguren que aplicar tres vegades xampú durant el rentat de cabell ajuda a tenir una cabellera més brillant i saludable. Per això, han convertit el triple rentat en una de les seves tècniques més utilitzades
i recomanades.

 

El triple rentat de cabell s’ha convertit en una pràctica molt popular entre els experts en cura capil·lar. Consisteix a aplicar xampú tres vegades durant el mateix ritual de rentat per eliminar completament qualsevol resta de greix, contaminació i producte, tant del cabell com del cuir cabellut.

Els especialistes coincideixen en l’efectivitat d’aquesta tècnica per mantenir els cabells i el cuir cabellut saludables, ja que ajuda els fol·licles a respirar i créixer i, a més, prevé la picor i la descamació provocades quan no es renta i s’esbandeix bé el cap.

Per fer el triple rentat de cabell, asseguren, podem utilitzar diferents xampús. Això sí, hem de triar aquells que siguin adequats per al nostre tipus de cabells: grassos, secs, tenyits, etc.

Així mateix, és molt important aplicar el xampú mitjançant un massatge per estimular l’oxigenació i la circulació sanguínia, i que els nutrients dels productes s’absorbeixin de manera correcta. Això ajudarà la cabellera i el cuir cabellut a renovar-se i evitarà que els cabells acabin apagats i opacs.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari