Publicat el 16/04/2021

Aprofitar els buits de paret que arriben fins al sostre per guardar coses és una solució molt útil per alliberar espai i mantenir les estances ben endreçades. No és necessari tenir sostres alts per poder crear aquesta mena d’altells, ja que la part alta de les parets dels habitatges sovint queda desaprofitada, en especial la que hi ha a sobre del mobiliari.

Una molt bona opció per treure profit de l’espai sobre les portes és col·locar-hi un prestatge. En funció d’on es trobi, podrem deixar-hi llibres, joguines, peces de roba, tèxtils o, fins i tot, sabates.

També es poden perllongar els armaris fins al sostre per guardar-hi maletes i roba d’altres temporades. Es pot fer col·locant sobre el moble cistelles o capses. D’aquesta manera l’habitació es mantindrà endreçada i no es perjudicarà l’estètica, ja que al mercat es poden trobar capses molt decoratives.

La part alta de les parets de la cambra de bany es pot fer servir també com a altell. Només cal col·locar un prestatge sobre la porta o allà on hi hagi un buit, per posar-hi tovalloles, cosmètics, sabons, o qualsevol altre objecte d’aquest tipus.

En cas de disposar de sostres alts, es pot optar per fer un altell al passadís o una zona de pas. Consulta un professional i tingues en compte que segons el material que s’utilitzi (Pladur, maó…) aguantarà més o menys pes.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari