Tres tons de tardor | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/10/2020

Aquesta tardor els colors i materials venen pensats per aportar-nos un extra de calidesa i confort. Aquests són els dos grans objectius que persegueixen les peces d’interiorisme i decoració durant una tardor marcada per la COVID-19. Incorpora’ls a les parets, als objectes de casa o els tèxtils de la llar.

Com cada any i com en cada canvi d’estació, el pas dels mesos ens porta també una nova adaptació de la paleta cromàtica. Des de la roba de llit, els coixins, les cortines i tots els altres tèxtils de la llar, fins al color de les parets.

Amb la tardor deixem enrere els tradicionals colors brillants i els tons vibrants que ens han acompanyat durant tot l’estiu per tornar cap a aquells més terrosos i més càlids, més propis dels mesos en què la temperatura comença a baixar i ens sentim més còmodes i acompanyats en un entorn més acollidor.

I si bé és cert que els marrons, els beixos, els taronges i els teula són els que tradicionalment s’han establert com els colors insígnia de l’estació de tardor, aquesta vegada els tons que definiran una tardor especialment pensada per aportar calidesa i confort són els més naturals i els derivats del caramel, el canyella i el verd oliva. Tres tons de tardor que ens aporten benestar gairebé de forma instantània, tots ells elegants i relaxants, pensats per construir ambients plàcids, molt serens i sofisticats.

Light house

Deixa un comentari