Publicat el 22/04/2022

Si vols estrenar cotxe nou, te n’oferim tres maneres.

 

En funció de la pressa que tinguis per estrenar cotxe, del teu pressupost o de la importància que donis als acabats i prestacions, et resultarà útil saber que a l’hora de comprar un vehicle tens tres opcions: d’encàrrec, en estoc o de quilòmetre zero.

 

Comprar un cotxe d’encàrrec. Aquesta fórmula consisteix a comprar un cotxe «a la carta». Aquest vehicle es fabrica expressament per a un determinat comprador, que ha triat una versió, motor, color i equipament opcional que fan aquesta unitat una mica especial. Normalment, comprar un cotxe així implica haver d’esperar una mica fins que es lliura el vehicle.

Comprar un cotxe en estoc. És un cotxe nou que no ha estat matriculat ni ha estat usat per ningú. Porten un tipus d’equipament estàndard i els demanen els concessionaris, que així s’asseguren la disponibilitat d’unitats per als clients que esperen adquirir-los en els dipòsits o concessionaris. El client, que sol gaudir d’ofertes o descomptes, haurà d’adaptar-se a la configuració que tinguin els vehicles disponibles, que es lliuren més o menys en una setmana.

Comprar un cotxe de quilòmetre zero. S’anomenen així els vehicles que ja han estat matriculats i només els cal un canvi de titular. Solen venir amb ofertes i descomptes molt importants. A més, el seu lliurament al nou comprador es duu a terme generalment en pocs dies.

Deixa un comentari