Torna la pastilla de sabó | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/11/2019

La moda de recuperar les tradicions, de tornar a les arrels, s’està estenent a l’àmbit de la bellesa. La higiene corporal comença a entendre’s com un retorn a la natura, de la mateixa manera que ocorre amb altres esferes de la vida quotidiana: aliments cada vegada menys tractats, maquillatges amb menys químics i, ara, el ressorgir de la pastilla de sabó.

La tendència a recuperar aquells sabons que feien servir les àvies ha fet que apareguin algunes firmes especialitzades en aquest tipus de producte. La diferència és que els sabons en barra actuals són cosmètics naturals, artesanals i amb presentacions molt acurades. Res a veure amb el producte senzill que s’utilitzava abans, que consistia a barrejar greixos vegetals com l’oli d’oliva amb sosa càustica.

Les pastilles de sabó d’ara estan fabricades amb olis vegetals i essencials lliures de greixos animals. També presenten efectes nutrients i emol·lients i no tenen detergents. A més, contenen molts més agents hidratants per restaurar la barrera cutània.

Els sabons en pastilla són ara tendència, tant per a la cura facial com per a la corporal, i fins i tot per als cabells. Són perfectes per al moment del bany, per a la higiene personal i per a la neteja facial.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari